AFFÄRSDRIVEN SÄLJARE inom operation, röntgen och sårvård


Distrikt: Västra Sverige

Vi erbjuder nu en tjänst som säljare med affärsansvar till vårt team som huvudsakligen arbetar med produkter inom områdena operation, röntgen och sårvård.  
 
Inom ditt distrikt ansvarar Du för kontakten med våra kunder som i huvudsak är Landsting och framförallt sjukhusens olika kliniker inom ansvarsområdet samt inköpsavdelningar, materialkonsulenter mm. Arbetet sker självständigt utifrån fastställd affärsplan. Du arbetar för långsiktiga och framgångsrika samarbeten med våra kunder, genom att planera, driva och genomföra försäljnings- och marknadsföringsarbete i ditt distrikt. 

Du är våra kunders resursperson så att våra produkter används på ett tryggt, säkert och resurseffektivt sätt. Du deltar också aktivt i de olika stegen i upphandlingsprocessen tillsammans med övriga kollegor i teamet. 
  • Du bor i helst i Västra Götaland.
  • Du är leg.sjuksköterska med adekvat vidareutbildning/specialistutbildning.
  • Du har ett gediget medicintekniskt intresse och vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning 
  • Du behärskar engelska i tal och skrift
  • Du är beredd till 20-30 övernattningar/år
  • Du är van att arbeta med dator och behärskar MS Office 

Du år initiativrik, gillar utmaningar och tar eget ansvar. Du är en öppen och social person som har lätt för att skapa goda kundkontakter Du kan strukturera upp dina säljaktiviteter på egen hand, trivs lika bra med att arbeta självständigt såväl som att samarbete med kollegorna i CODAN-teamet. 


Om Du tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig och Du är beredd på att anta utmaningen, sänd då in din ansökan på nedan adress. 

Ansökan med ditt CV skickar Du till Country Manager, Johan Malm, jm@codantriplus.se

Har Du frågor är Du välkommen att ringa 0300-356 00.  Sista ansökningsdag är 2018-02-16, men vi kommer att hantera ansökningar löpande.

  E-LEARNING

Chatta med oss